markkinointikuvat-225.jpg

Vuosinäkymä Kuukausinäkymä Viikkonäkymä Tänään Etsi Siirry kuukauteen

Avoimien ovien päivä tuleville ysiluokkalaisille ja huoltajille

keskiviikko, 28. marraskuu 2018, 17:30 - 19:30

28.11. keskiviikkona Säkylän seudun lukiossa on avoimien ovien päivä nykyisille yhdeksäsluokkalaisille eli syksyn 2019 tuleville lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Päivällä oppilaat tutustuvat ohjatusti lukioon.

Tulevien opiskelijoiden huoltajat tapaavat illalla 17.30 alkaen kahvittelun merkeissä koulun ruokalassa. Illan asiaosuus alkaa 18.00. Huoltajat ilmoittautuvat saapuvaksi sähköpostilla opinto-ohjaaja Maija Koivulle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paikka : Säkylän koulukeskus, Rantatie 340 27800 Säkylä.